Nos serio ne in Europam

Go down

Nos serio ne in Europam Empty Nos serio ne in Europam

Post by BrianGilmore on Fri Jan 15, 2016 7:30 am

Свежо батерии ние нема да имаме мир ние нема да имаме мир и сериозен кога би можел да биде со обновата на нас за зона на забранети летови таму направи е безбедно за оние луѓе, без да ми зборува за сириските бегалци веќе овој сериозен седишта сфати сериозно не треба да се случува во Европа, а тука е последен слика вие нема да има мир во Сирија ќе Асад и плаќање Вашата едноставно не тоа е Centigram е во право за ова и ако сакаме да се обиде да ја обнови коалицијата се покрие на случај тоа го кажа пред тоа што ние подобро да се состави мозаикот на арапските земји кои сметаат дека цените за закана од страна на тегови од нив, но во канцеларија на мирот во светот и ги зближи и верувајте ми видов не е.

BrianGilmore
Admin

Posts : 113
Join date : 2015-12-31
Age : 34
Location : 9300 Encino Ave, Northridge, CA 91325

View user profile http://shorelinecredit.forumotion.com/h2-page

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum